Over Cores

Cores is een internationale dienstverlener met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van waste management. Wij zijn gespecialiseerd in het wereldwijd vermarkten en transporteren van afvalstoffen en grondstoffen naar erkende en betrouwbare verwerkers. Wij leggen de verbindingen in ons netwerk en ontzorgen onze klanten in het gehele traject.

Naast vraag en aanbod, brengen wij ook kennis en expertise samen. Daarbij zoeken wij voortdurend naar nieuwe toepassingen en concepten voor de recycling en inzet van afvalstromen in Europa. Ons doel: onze klanten helpen bij het optimaliseren van recyclingprocessen en installaties en het verbeteren van hun rendement op zowel financieel, operationeel als logistiek gebied.

Rethink

Anders durven denken. Waarde toevoegen aan afval. Omdat de toenemende schaarste van grondstoffen ons daartoe dwingt. Omdat we onze leefomgeving duurzamer moeten inrichten voor de toekomst. En ook omdat we kansen zien en met onze ervaring daadwerkelijk in staat zijn nieuwe oplossingen te bedenken en te realiseren.

Reconnect

Creƫren van nieuwe verbindingen. Kennis delen, expertise inzetten en partijen samenbrengen. Omdat internationale samenwerking steeds belangrijker wordt. Omdat Nederland een centrale positie in Europa heeft, en een goed ontwikkelde infrastructuur voor recycling. En ook omdat we met onze kennis en ons netwerk zelf een belangrijke verbindende factor kunnen zijn.

Rebuild

Bouwen aan een duurzame leefomgeving. Ontwikkelen en investeren in recyclingprojecten om van afval hoogwaardige grond- en bouwstoffen te maken. Omdat de groeiende wereldbevolking en stijgende welvaart dat vereisen. Omdat er een transitie nodig is, in ons denken en ons doen. En ook omdat wij daar met onze ondernemersgeest een wezenlijke bijdrage aan kunnen leveren.

Paul Cobelens,
Directeur, Cores Environment BV
Paul Cobelens

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd wat Cores Environment voor u kan betekenen of heeft u een brandende vraag? Neem gerust contact met ons op.

Stuur een bericht Connect op LinkedIn